Gemeente Andijk


* Verkeershinder door rioolreiniging en -inspectie

Verkeershinder door rioolreiniging en -inspectie

08 dec 2008
In de komende periode worden een aantal hemelrioleringsstelsels in de gemeente geïnspecteerd en gereinigd. De inspectiegegevens worden verwerkt in het `rioleringbeheersprogramma' van de gemeente.

Doel van de rioolinspectie is om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de bestaande riolering. Is er sprake van verstoppingen of zijn er in het systeem beschadigingen opgetreden. Het onderhoud en renovatie van de riolering wordt afgestemd op de resultaten van de inspectie.

Vanaf 15 t/m 19 december wordt in onderstaande straten het riool geïnspecteerd:

* Meander

* Meilag

* Burgemeester Doumastraat

* Dirk Jonkerlaan

* Hooyschuurstraat

* Kees Veerstraat

* Notaris Steenpoortestraat

* Kleingouw gedeelte tussen brug "Stormvogel" en de Notaris Steenpoortestraat

Hinder
De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 en 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden kan tijdelijk hinder ontstaan voor het verkeer door de inzet van een grote reinigingswagen+inspectiebus. De bewoners hoeven geen maatregelen te treffen in huis (WC afdekken etc.) omdat alleen het hemelwaterriool wordt gereinigd en geïnspecteerd.

Rioolreiniging en -inspectiebedrijf Michel Doorn Rioolbeheer BV uit Andijk voert de inspecties uit. Voor klachten en/of vragen over de inspectie en reiniging kunt u contact opnemen met de heer Wijman van de afdeling Beheer en Onderhoud, telefoon 0228-595063.

Wij bieden u onze excuses aan voor de eventuele overlast.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |