FloraHolland


Nieuwe Tulpencatalogus en FleurPrimeur-folder bij FloraHolland

FLORAHOLLAND, 8 december (persbericht) - FloraHolland heeft een nieuwe Tulpencatalogus uitgebracht. De catalogus is speciaal ontwikkeld voor de kopers van FloraHolland en hun klanten in binnen- en buitenland. Dirk Hogervorst, vestigingsmanager van FloraHolland Rijnsburg, overhandigde de eerste Tulpencatalogus en de folder FleurPrimeur Tulpen 2009 aan Wil Barnhoorn van Barnhoorn Bloemenexport BV tijdens de FloraHolland Tulpendag in Rijnsburg.

In de Tulpencatalogus staan de populairste tulpen uit het assortiment dat via FloraHolland verhandeld wordt. Deze cultivars zijn gedurende het tulpenseizoen volop beschikbaar. De tulpen zijn gerangschikt in vijf hoofdgroepen: enkele tulpen, dubbele tulpen, leliebloemige tulpen, parkieten en gefranjerde (Crispa-)tulpen. Binnen deze hoofdgroepen zijn de cultivars op alfabet gerangschikt. De Tulpencatalogus is verkrijgbaar bij het Aalsmeer Servicepunt en de afdelingen Klantenservice in Naaldwijk en Rijnsburg. De catalogus kost EUR 6,50 per stuk. Voor grotere aantallen is een kortingsregeling van toepassing.
De nieuwe folder FleurPrimeur Tulpen 2009 toont de nieuwste soorten en hun verkrijgbaarheid. De folder is uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van FloraHolland en is verkrijgbaar via de afdelingen Klantenservice of het Servicepunt.

Fotobijschrift v.l.n.r.: Wil Barnhoorn van Barnhoorn Bloemenexport BV krijgt uit handen van Dirk Hogervorst, vestigingsmanager van FloraHolland Rijnsburg, het eerste exemplaar van de Tulpencatalogus en de folder FleurPrimeur Tulpen 2009.