Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Mannen moeten geld en mobiele telefoons afstaan: getuigen gezocht

Blaricum, 08-12-2008 o Een 19-jarige inwoner van Blaricum stond op Sinterklaasavond rond 22.30 uur samen met een vriend geld te pinnen aan de Huizerweg, toen er een man de pinruimte binnen kwam. Deze man had een mes in zijn handen en bedreigde de mannen hiermee.

De Blaricummer moest geld pinnen van de man en het aan hem afgeven. Ook moesten de twee hun mobiele telefoons afstaan. Daarna liep de man snel weg richting het park. Hij passeerde hierbij een bushalte. De mannen zijn naar huis gefietst en hebben daar de politie gewaarschuwd.

Signalement: man van ongeveer 20 jaar oud en rond de 1.85 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een blauwe jas met capuchon. Deze had hij op. Voor zijn gezicht droeg hij een doek. Hij had vermoedelijk een donkere broek aan.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de beroving of personen die de dader hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.