LYCOS Webhosting beveelt STRATO exclusief aan als nieuwe webhosting provider voor haar klanten / Afgestemde processen zorgen voor een extra eenvoudige domeinverhuizing

08/12/2008 18:48

PR Newswire

Gütersloh, Duitsland, December 8 /PRNewswire/ -- Door een exclusieve overeenkomst met STRATO is het LYCOS gelukt een partner te vinden met een sterke positie in Europa. STRATO biedt LYCOS klanten, die zich wegens de huidige situatie heroriënteren, een hosting aanbod op maat met speciale voordelen. STRATO en LYCOS werken op dit moment aan afstemmen van processen, in het bijzonder voor een veilige verhuizing van domeinnamen. Op deze manier zorgen STRATO en LYCOS ervoor dat de verhuizing van domeinnamen probleemloos en eenvoudig verloopt. Bovendien biedt STRATO een verhuisservice met gratis telefonische ondersteuning, chat support en call-back functie.

Nadere details over deze samenwerking worden door LYCOS medio december bekend gemaakt. De LYCOS Webhosting services blijven nog tot in de loop van het eerste kwartaal van 2009 actief. Voor klanten is er dus geen reden om overhaast en risicovol hun domeinnamen te verhuizen.

Over STRATO

Met meer dan 3,5 miljoen domeinen en meer dan een miljoen klanten is het van oorsprong Duitse STRATO de op een na grootste hostingprovider van Europa. De organisatie is buiten Duitsland ook actief in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, Italië en Spanje. STRATO biedt op de lokale situatie afgestemde homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers en professionele webshops. STRATO is een honderd procent dochteronderneming van freenet AG en levert transparante kwaliteit op basis van TÜV-certificeringen. Naast procesmanagement (ISO 9001) en klantsupport (MS Servicekwaliteit) zijn de beide datacenters van het bedrijf ISO 27001-gecertificeerd. Sinds 1 januari 2008 zijn de twee eigen datacenters honderd procent CO2-neutraal.