Ingezonden persbericht

POPULAIRE PRESENTATRICE RTL TRAVEL ALS REISBEGELEIDSTER SUMMUM.NL

WIN EEN EXCLUSIEVE RONDREIS MET TAMARA BRINKMAN DOOR MEXICO

Amsterdam, 8 december 2008 ­ Met Tamara Brinkman naar Mexico, en nog helemaal gratis ook. Wie wil dat niet? De populaire presentatrice van RTL Travel 'Share your Planet' maakt tussen maart en juni volgend jaar een droomreis langs de hoogtepunten van het prachtige Midden-Amerikaanse land. SUMMUM.nl geeft 10 plekken weg op deze groepsrondreis: een exclusief geheel verzorgd VIP-avontuur. Wie kans wil maken op deze reis door Mexico met Tamara als reisbegeleidster hoeft alleen maar naar www.summum.nl te gaan en aan de prijsvraag deel te nemen. Naast deze prijsvraag worden er, vanaf half december via een online vakantieveiling nog 20 plaatsen geveild.

Gratis met Tamara naar Mexico?
Tamara Brinkman reist net als Seth Kamphuis, Chris Zeegers, Renate Verbaan en Dennis Weening voor RTL Travel heel de wereld over. "SUMMUM.nl brengt ons en onze crew op plekken waar anderen niet komen! Op die manier laten wij in ons programma de mooiste plekken van de wereld zien," zegt ze. "Wie ook zo'n SUMMUM-moment wil meemaken, moet maar eens met mij meegaan, naar Mexico. Het gaat heel simpel: vertel me op www.summum.nl waarom ik juist ú moet meenemen en laat er uw gegevens achter, dan maakt u een goede kans dat u er straks bij bent."

Altijd kans: 20 veilingplaatsen
Wie het risico wil vermijden dat de deskundige jury zijn of haar motivatie niet verkiest tot de tien meest aansprekende slagzinnen en per se met Tamara mee wil, kan vanaf half december ook terecht op de online vakantieveiling via www.summum.nl. De enthousiaste globetrotter zegt daarover: "Als u er zeker van wilt zijn met mij op zo'n comfortabele 8- of 9-daagse groepsreis naar Mexico te gaan, doe dan via de website mee aan de online vakantieveiling waar 20 plaatsen worden geveild. Ik heb er veel zin in en beloof u prachtige belevenissen die RTL Travel overtreffen!"

Actie vandaag van start
De 'Win een reis met Tamara Brinkman-actie' op www.summum.nl gaat vandaag van start en eindigt op 31 januari 2009. De reis vindt plaats in de periode maart tot en met juni 2009 op reisdata die door SUMMUM.nl zijn vastgesteld. Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen en dat mag maar één keer. Er zijn 10 individuele plekken beschikbaar. Winnaars krijgen vanzelf bericht: over deelname en uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

SUMMUM.nl,de prijsleider in verre reizen. SUMMUM.nl organiseert comfortabele rondreizen waarbij alle hoogtepunten van een land worden bezocht en méér: alle reizen hebben een uniek Summum moment, een bezienswaardigheid of belevenis die de reizigers alleen bij SUMMUM.nl meemaken. Reizen met SUMMUM.nl staat voor zorgeloos genieten, comfortabel reizen en méér zien. En dat voor de laagste prijs! SUMMUM.nl biedt reizen aan naar meer dan 25 verschillende landen waaronder Mexico, Thailand, Zuid Afrika, Marokko en de Verenigde Staten. Zie ook www.summum.nl



Ingezonden persbericht