Ingezonden persbericht

Win de eerste kaarten voor de Eagles bij Radio Veronica!

Naarden, 8 december 2008 | Radio Veronica-luisteraars maken deze week kans op de eerste kaarten voor het concert van de Eagles op 18 juli 2009 in Arnhem.

Radio Veronica geeft deze hele week kaarten weg voor het concert van de Eagles op 18 juli 2009 in Gelredome in Arnhem. Luisteraars van het station met de beste 80's & 90's hits maken kans op deze concertkaarten door te bellen naar 0909-8090 (60 c.p.g.) zodra zij een nummer van de Eagles horen als "Hotel California" tijdens 'Keihard Kicken' (ma-do tussen 19.00 en 22.00 uur) of 'De Volle Vrijdag van Van V.' (vr tussen 19.00 en 22.00 uur) .

Word Vriend van Radio Veronica
Vrienden van Radio Veronica hebben natuurlijk een streepje voor. Leden van de 'Vrienden van Radio Veronica'-community op Netlog maken extra kans op twee kaarten voor het concert van de Eagles. Daarvoor moeten zij zich opgeven via www.radioveronica.netlog.com/radioveronica. Men kan meedoen tot en met vrijdag 12 december aanstaande om 17.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.