Ingezonden persbericht


Telemarketing en de nieuwe wetgeving

Informatiebijeenkomst voor alle ondernemingen en organisaties die gebruik maken van Telemarketing

Maandag 8 december, 15.00 uur tot 18.00 uur

Gebouw VNO-NCW, Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag

P E R S B E R I C H T

Leidschendam 11 november 2008 In samenwerking met de Consumentenautoriteit, OPTA en het Ministerie van Economische Zaken organiseren de Stichting Consumentenlijn Telemarketing en de WGCC een informatiebijeenkomst over de nieuwe Wet Oneerlijke Handelspraktijken, de wijzigingen in de nieuwe Telecomwet en het bel-me-niet-register. Deze bijeenkomst vindt plaats op 8 december vanaf 15.00 uur in de VNO-NCW Malietoren te Den Haag.

De Consumentenautoriteit, mevrouw drs. Marije E. Hulshof, vertegenwoordigers van de OPTA en het Ministerie van Economische Zaken (DGET) zullen het bellend Nederlands bedrijfsleven bijpraten over hun beleid, de toepassing van de nieuwe wetgeving en de gevolgen voor deze ondernemers.

De bijeenkomst is bestemd voor alle commerciële en niet commerciële adverteerders die van telemarketing gebruik maken, voor facilitaire contactcenterbedrijven en voor adviseurs die op het gebied van telemarketing actief zijn. De bijeenkomst is voor alle stakeholders vrij toegankelijk, zowel voor leden als niet-leden van de Consumentenlijn Telemarketing en de WGCC. Aanmeldingen via www.wgcc.nl

Programma
15.00 uur - Inloop
15.30 uur - Inleiding door WGCC-voorzitter Dick Bakker
- Consumentenautoriteit, Marije Hulshof over Wet OHP
- Daphne Braal, hoofd afdeling Consument, Nummers en Bestuur OPTA, over de Telecomwet
- Norbert van den Hove, hoofd Cluster ICT, DGET, over het bel-me-niet- register
- Discussie onder leiding van Dian van Leeuwen 18.00 uur - Afsluiting en informele nazit

Tijdens de bijeenkomst zijn meerdere vertegenwoordigers van alle betrokken organisaties aanwezig voor nadere toelichtingen.

Nadere informatie:

Herman Nieuwenhuis
06 53 58 60 57