Gemeente Middelburg

Bijeenkomst over beleid sportvereniging

Hoe voer je beleid binnen een sportvereniging? Daarover organiseert âMiddelburg in Bewegingâ een bijeenkomst op maandag 8 december. De avond begint om 19.30 uur bij voetbalvereniging FC Dauwendaele in de Kruitmolenlaan.

Bij een beleidsplan wordt vaak gedacht aan een dik document waarmee nauwelijks iets gedaan wordt. Het is echter wel belangrijk dat het aanbod van de vereniging zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de (toekomstige) leden. Dit vraagt om beleid dat daarop inspringt en duidelijkheid biedt aan de leden en uiteraard aan de bestuursleden.

Tijdens de themabijeenkomst âalgemeen beleid in de sportvereniging' worden tips, adviezen en voorbeelden gegeven van hoe een dergelijk beleidsplan eruit kan zien en wat de meerwaarde is. Daarnaast is er aandacht voor het concreet beschrijven van beleid zodat het beleidsplan geen dik document wordt waarmee nauwelijks iets gedaan wordt.

Bijeenkomsten

Elke twee, drie maanden organiseert Middelburg in Beweging een themabijeenkomst. Voor Middelburgse sportclubs de kans om informatie te verkrijgen over onderwerpen die actueel zijn binnen het verenigingsleven. De bijeenkomsten duren ongeveer 2,5 uur en zijn informatief van aard.

Aanmelden kan tot 5 december bij Patrick de Guchteneire, telefoon 67 57 97 of mail naar p.de.guchteneire@middelburg.nl. Maximaal vier personen per sportvereniging kunnen zich opgeven.

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl