Ingezonden persbericht


AAN
Onze mediarelaties.
U I T N O D I G I N G

Valkenburg/Gouda, 19 november 2008

Geachte relatie,

Op maandag 8 december aanstaande wordt de geactualiseerde tweede druk van de reisgids "Het Groene Hart, kloppend hart van Nederland" op een bijzondere manier gepresenteerd. De presentatie vindt tussen 17.30 en 19.00 uur in kerstsfeer plaats tijdens een snertmaaltijd op de typische Groene Hart locatie Boerderij 't Geertje, Geerweg 7 in Zoeterwoude (www.hetgeertje.nl).

Naar verwachting zal een groot aantal gasten - velen hebben hun komst al toegezegd - hierbij aanwezig zijn. We denken onder meer aan:
- toeristische woordvoerders uit de Tweede Kamer der Staten Generaal;
- gedeputeerden van de provincies Utrecht en Noord-Holland en Zuid-Holland;
- vertegenwoordigers van de colleges van burgemeester en wethouders uit de regio;
- vertegenwoordigers uit het toeristisch bedrijfsleven zoals de voorzitter van het Platform Toerisme en Recreatie, de directies van Recron, de Club van Elf en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen inzake 'Lekker Weg in Eigen Land'. (De gasten worden tussen 17.00 en 17.30 uur ontvangen)

Ook u bent van harte uitgenodigd voor deze presentatie. Om organisatorische redenen verzoeken wij u uw komst - indien mogelijk voor 1 december aanstaande - aan ons te laten weten en te vermelden of u gebruik wilt maken van de snertmaaltijd. U kunt ons per e-mail bereiken op peter@wijnenpr.nl en telefonisch op nummer 071 576 49 85.

We zien uw komst graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,

Peter Wijnen
extern perswoordvoerder van Groene Hart, kloppend hart

NB
De mogelijkheid bestaat om rond deze datum een interview met de auteur Joke Radius te plannen. Een telefoontje of e-mail aan mij en het wordt geregeld.


---- --