Gemeente Oost-Gelre



-- PERSBERICHT --

Gemeente Oost Gelre
3 december 2008

Op 8 december a.s. wordt in het Bernhard Vos Clubhuus een informatieavond gehouden over de reconstructie van de kom Lievelde. Aanleiding daarvoor is de op handen zijnde noodzakelijke vervanging van zowel de riolering als de verharding in de kern van Lievelde. Daarbij wordt de afvoer van hemelwater zoveel mogelijk gescheiden van het vuilafvalwater.

Informatieavond
Omdat we hiermee aan de slag moeten, is het goed om ook nú nader te kijken naar de inrichting van de openbare ruimte, rekening houdend met het bestaande beleid. Daarom organiseren we een informatieavond. Deze wordt gehouden op maandag 8 december 2008 in het Bernard Vos Clubhuus aan de Bergstraat te Lievelde. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Namens de gemeente Oost Gelre zijn daarbij aanwezig de projectleider de heer P. Miltenburg en de heer M. Grasveld van het bureau voor tuin- en landschapsarchitectuur Grasveld & Fleuren.


-- Einde persbericht --

Noot aan de redactie
Vragen over de inhoud van dit persbericht kunt u stellen aan Brandt Keegstra, communicatieadviseur, telefoon (0544) 393552.
-----------------------
VERTROUWELIJK


---- --