Nederlands Uitgeversverbond

P E R S B E R I C H T

NICOLETTE VAN DAM EN JAN CREMER

OPENEN MAANDAG 8 DECEMBER A.S.

'DE WEEK VAN HET TIJDSCHRIFT'

Maandagavond 8 december a.s. om 21.00 uur zullen actrice/presentatrice Nicolette van Dam en schrijver/kunstenaar Jan Cremer in Event Centre Aalsmeer het officiële startsein geven voor 'De Week van het Tijdschrift'.

Speciaal voor 'De Week van het Tijdschrift' zijn cadeaublikken ontwikkeld met daarop de beroemde tulpen van Jan Cremer. Er zijn drie verschillende versies, die nu al als collectors item worden gezien. Ze worden gratis verstrekt bij aankoop van E 10,- aan tijdschriften.

'De Week van het Tijdschrift' is een jaarlijkse activiteit van de distributeurs Aldipress en Betapress en de Groep Publiekstijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV). De actie loopt van 9 t/m 20 december 2008 met als thema 'Geef een tijdschrift cadeau!'

De start van 'De Week van het Tijdschrift' vindt plaats tijdens Het TijdschriftenGala in aanwezigheid van ruim 900 personen.

Indien u voor verslaglegging aanwezig wilt zijn verzoeken wij u om u vooraf te melden bij: Richelle Schouten/Event Department, richelle@eventdepartment.nl.
Voor nadere informatie: 020 - 4233324.
Informatie over 'Het TijdschriftenGala' is te vinden op www.mercurs.nl.