Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, DECEMBER 2008

London Sole
Pick up your party pair!

In Japan feesten ze op zijde. In Londen op glam en glow. Dubai kiest voor klatergoud en Parijs paradeert en masse op velours... Voor Nederlandse feestbeestjes maakte London Sole een collectie met global allure. Een mix van bovenstaande mooie materialen staat klaar om je december outfit te completeren. Kiezen is het motto: van velours en metallics en glitters in talloze tinten tot schubbige lizards en lieftallige quilts.

Party animal
Een eyecatcher uit de decembercollectie: London Sole lizards in glanzend geschubd goud, zilver of brons. Wie haar voeten hult in deze feestbeestjes steelt 's avonds de show en staat de volgende dag dansend weer op!

Velours toujours
Stemmig, stijlvol en uitgeroepen het meest tijdloze feestelijk materiaal. Met zacht velours aan je voeten sta je sterk in december. De London Sole velours collectie is speciaal voor de feestmaand uitgevoerd in knalrood, zwart en bruin.

Ken je klassiekers
Lieflijke quilts in zachte tinten, zijde in knalkleuren, glitters in talloze tinten, gladde metallics in heel veel kleuren en veel goud, zilver, platina of brons. London Sole kent haar klassiekers en completeert ook daarmee iedere stijl. Van trendy tuxido's, stijvolle avondjurkjes tot sexy party dress of stoer pak.

Verkoopinformatie
London Sole is onder andere verkrijgbaar bij: Shoebaloo Amsterdam/Rotterdam, Antonia by Yvette Amsterdam, Forte Shoes Rotterdam, de Nobelaer Domburg, Smits Schoenen Arnhem en Max Maastricht . In België onder andere bij: Dany May o.a. in Antwerpen, Wellens in Herentals, Miss&Mister en Scandals in Heide-Kalmthout. Voor meer verkoopadressen en verkoopinformatie: www.londonsole.nl / www.londonsole.be. Verkoop prijs vanaf 125,-

NOOT VOOR DE REDACTIE

Ingezonden persbericht