Ingezonden persbericht


Persbericht - 8 december 2008

Finale NL Reisblog 2008 verkiezing van start

Nijmegen, 8 december 2008 - Wie heeft de beste weblog over reizen van 2008? Op 31 december weten we het. Na een maanden durende voorronde is dan eindelijk de finaleronde aangebroken met acht finalisten.

Acht maanden lang kon iedereen met een weblog over reizen zijn reisblog opgeven om mee te doen met de NL Reisblog 2008 verkiezing van de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums. Elke maand kozen bezoekers van deze site een maandwinnaar, die vervolgens automatisch meedoet in de finaleronde van december. De winnaar van deze finaleronde kan vervolgens pronken met de titel "Beste NL Reisblog 2008" en gaat er (letterlijk) vandoor met een reischeque van maar liefst 1.000 euro.

Iedereen kan meebeslissen over welke weblog de titel "Beste NL Reisblog 2008" krijgt. Op www.reisblogverkiezing.nl staan alle deelnemers. Wie zijn stem uitbrengt maakt ook nog eens kans op een nieuwe digitale fotocamera.

De acht finalisten zijn:

- Avontuur in Thailand: http://wijgaannaarthailandtoe.blogspot.com/
- Fietsen in het Paradijs: http://bakoenin.web-log.nl/
- Giel around the world: http://www.michielvanaalst.nl/traveling/
- Life in the USA, het land van extremen: http://amanda.reismee.nl/
- Onze wereldreis: http://wereldreis.reismee.nl/
- Sneller dan een Slenterende Buffel: http://www.cultfilmsenkutfilms.com/opreis/
- Wereldrondreis.nl: http://www.wereldrondreis.nl/
- Wood & Tess On The Road: http://www.woodandtess.tk/

Vind je het jammer dat jij niet met je reisblog in de finale staat? Vanaf januari gaat de NL Reisblog 2009 verkiezing al van start!

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 100.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer.

===================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht