Ingezonden persbericht


#PERSBERICHT#

HAARLEM - 8 december 2008

VERNIEUWDE website van Power Unlimited PU.NL

De crew van de website van Power Unlimited bestaat uit jonge gasten die net zo snel leven als de hoofdredacteur zou willen dat ze werkten. Al tijden leefde bij hen de wens om PU.nl strakker, sneller, spannender, slimmer, spontaner, smeuïger en stabieler te maken, en zo geschiedde. De oude 'houten' site werd in de open haard gesmeten en een nieuwe van de grond af opgebouwd.

Het resultaat is een site die niet alleen qua uiterlijk z'n tijd mijlenver vooruit is, maar ook inhoudelijk met een hoeveelheid info komt die voor een normaal mens nauwelijks valt te bevatten.

PUscreenshot
Naast een groot aantal nieuwe rubrieken (watch the Headlines) en zelfgemaakte videocontent (PU-TV) is het revolutionaire registratiesysteem toch wel toffer dan een schoonmoeder op sterk water. We gaan het hier niet uitleggen (we snappen het zelf nauwelijks), maar het is gekoppeld aan een MMORPG-achtig levelsysteem van epische proporties.

Omdat er zelfs in de periferie van Power Unlimited mensen rondlopen die het zeer op prijs zouden stellen als er ook nog wat geld met die online zooi verdiend zou kunnen worden, is er ook aandacht besteed aan de commerciële kant van de zaak. Naast de bekende online formaten, bieden we dan ook mogelijkheden als virals, gesponsorde minigames, advertising, videoadvertising en dergelijke. Maatwerk, klaar terwijl u wacht.

Kortom een site die na enkele luttele weken al legendarisch genoemd mag worden en die bulkt van allerlei zin en onzin die je niet mag missen! Overtuig jezelf en check PU.nl, want na een surfbeurt op PU.nl zit je gewoon lekkerder in je vel! #Einde persbericht#

HoofdredactieNiels Roodenburgn.roodenburg@hub.nl0622605411

AdverterenJeremy Noyaj.noya@hub.nl0613188122 of check www.pu.nl/adverteren