KPN NV

KPN opent compleet vernieuwde winkels

Den Haag, 8-12-08

De telecomwinkels van KPN in Arnhem Kronenburg, Maastricht, Helmond, Assen en Rotterdam Alexandrium hebben een complete gedaanteverwisseling ondergaan. In deze nieuwe winkels laat KPN zijn klanten actief ervaren wat de mogelijkheden van de huidige communicatiemiddelen zijn. Service en beleving staan centraal in de KPN winkel.

In de nieuwe KPN winkel kunnen klanten makkelijk en overzichtelijk kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiel bellen, internet en televisie. Beleving is hierbij het sleutelwoord. Bijna alles kan worden uitgeprobeerd en op verschillende touchscreens kunnen klanten het totale aanbod aan producten en diensten bekijken. Uiteraard staat service centraal: het personeel staat klaar om de klant zo snel en compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kiezen wordt zo heel eenvoudig, en de verdere afhandeling verloopt razendsnel.

Op 22 en 23 november zijn de KPN winkels geopend. In de eerste week na de opening konden bezoekers meedoen aan een quiz. Met het beantwoorden van vragen over bellen, internet en televisie maakten deelnemers kans op een hoofdprijs die ze zelf konden kiezen. De heer Van Woudenberg won hiermee een jaar lang gratis Digitenne van KPN mét een Samsung televisie en een Digitenne starterskit.

De nieuwe winkelformule sluit aan bij de vereenvoudigingsoperatie van KPN. KPN, Hi en Telfort krijgen ieder een eigen winkelketen. In 2008 zijn al twintig Primafoons omgebouwd tot KPN winkel. In 2009 worden de overige 79 winkels omgebouwd naar de nieuwe formule.