Ingezonden persbericht


F5 Networks benoemt Theo Schutte tot Senior Account Executive

Schiphol-Rijk, 8 december 2008 ¯ F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV), wereldwijd marktleider in Application Delivery Networking (ADN), benoemt Theo Schutte (42) tot Senior Account Executive. In zijn nieuwe functie is Schutte verantwoordelijk voor onder andere bestaande en nieuwe klanten in het telecommunicatie- en xSP-segment. Met zijn kennis en expertise zal Schutte een bijdrage leveren aan de verdere groei van F5 Networks in Nederland.

Voordat Schutte bij F5 in dienst kwam, was hij werkzaam als Strategic Account Manager voor Check Point, specialist in beveiligingssoftware. Daaraan voorafgaand was hij Business Manager bij Dimension Data en Country Manager bij Risc Technology. Dimension Data is onder andere expert in netwerken, beveiliging, storage en managed services. Schutte werkte in zijn functie bij Dimension Data al samen met F5, waardoor hij goed ingevoerd raakte in de webgebaseerde en virtuele storagemarkt.

"Ik verheug me erop deel uit te maken van het salesteam van F5 Networks", zegt Theo Schutte. "xSP's en telecommunicatiebedrijven hebben op dit moment de nodige uitdagingen op het gebied van Web Application Delivery en storagevirtualisatie en -optimalisatie. F5 Networks biedt voor alle vraagstukken op deze gebieden unieke oplossingen. Het bedrijf vervult echt een voortrekkersrol."

"Met de komst van Theo Schutte haalt F5 wederom een professionele Account Manager met een schat aan ervaring in huis", zegt Fred Noordam, Country Manager Nederland bij F5. "Schutte is bekend met de wensen van zowel eindgebruikers als kanaalpartners. Daarnaast kent hij het F5-portfolio al vanuit zijn vorige functies bij Risc en Dimension Data." ####
Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking. Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De toevoeging van intelligentie aan en beheerbaarheid van het netwerk zorgt voor het offloaden van applicaties en optimaliseert de storagelaag voor data. Hierdoor breidt F5 de kracht van intelligente netwerken uit naar alle niveaus voor applicatiebeschikbaarheid. De uitgebreide F5-architectuur integreert applicatieoptimalisatie met applicatie- en netwerkbeveiliging op een intelligente manier en vergroot zo de applicatiebetrouwbaarheid. Meer dan 16.000 organisaties en serviceproviders vertrouwen hun applicaties toe aan F5-technologie. Het hoofdkantoor van F5 is gevestigd in Seattle, Washington (VS). F5 Networks is in Nederland gevestigd te Schiphol-Rijk. Meer informatie:www.F5.com.



Ingezonden persbericht