Ingezonden persbericht


Utrecht, december 2008

De 100 wijnen die je gedronken moet hebben

Superwijn / 2009

Matt SkinnerAnnabel

Matt Skinner, de meest funky sommelier ter wereld, zet het sein op groen. In zijn nieuwste overzicht van wijnen die je gedronken móet hebben, staan dit jaar alleen wijnen van leveranciers die Moeder Natuur een warm hart toedragen. En daarmee is Jamie Olivers best friend en personal sommelier hipper dan ooit!

Natuurlijk zijn alle wijnen in deze alweer vierde Superwijn ook volop verkrijgbaar in Nederland. Daar staat onze eigen wijnjournalist Cuno van 't Hoff garant voor. Met Matt hoort hij bij de nieuwe generatie die, net als jij, prima zonder dorre en droge achtergrondinformatie kan. En die begrijpt wat je wél zoekt: een snelle scan van de perfecte wijn voor jouw speciale gelegenheid. Groots, feestelijk of misschien gewoon een voordelig wijntje voor alledag. Maar in elk geval geproduceerd door biologische wijnboeren, want een beetje hippe wijndrinker zet ook in dat opzicht de trend.

Dankzij Matt Skinner hoef je niet langer een halve vinoloog te worden om iets goeds uit de schappen te kunnen kiezen. En ook Superwijn 2009 is weer zo mini dat je 'm zowat in je achterzak kunt meenemen naar de supermarkt. Lekker makkelijk, lekker snel!