Studio Room in de race voor vier Mercurs 2008


LINDA., La Vie en Rose en Oog genomineerd

NAARDEN-VESTING, 20081127 -- Op 8 december maakt Studio Room kans op vier Mercurs 2008, dé prijzen voor de tijdschriftenbranche tijdens het elfde Tijdschriftengala van de Groep Publiekstijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV).

Studio Room heeft in totaal vier nominaties in verschillende categorieën van de Mercurs 2008:

Biegelaar Mercur Art Direction van het Jaar:
LINDA., in 2004 bekroond voor de `Lancering van het jaar', nu in de race voor de gehele art direction.

Media Facts Mercur Cover van het Jaar:
LINDA. 45: Plastic Fantastic, de cover met BN'ers als Barbies zoals Sylvana Simons, Arie Boomsma, Marijke Helwegen, Maik de Boer, Froukje de Both, Nance, Susan Smit, Daphne Deckers en niet te vergeten Linda de Mol.

La Vie en Rose 2: What's New Pussycat? Kattig en kittig, temperament vol en lekker vals met Birgit Schuurman op de cover.

AKO Mercur Lancering van het Jaar:
Oog, de kunst- en geschiedenisglossy van het Rijksmuseum. Dit eerste publiekstijdschrift van een Nederlands museum verschijnt vijf keer per jaar en is uniek door de mix van kunst en geschiedenis, op een luchtige en toegankelijke manier.

Monique Bleeker en Joanne van Leeuwen verantwoordelijk voor de art direction bij Studio Room zijn vereerd: "Deze nominaties zijn voor ons een eervolle erkenning voor hoe we hier op de studio werken. Heel veel oog voor detail en altijd op zoek naar nieuwe vormen en mogelijkheden."

Naast de Mercurs 2008 is Studio Room ook nauw betrokken bij twee genomineerden voor de Customer Media Awards 2008: in de categorie `Meest vernieuwend' voor Dichterbij van Rabobank Nederland en in de categorie `Business to Business' voor Even... van Centraal Beheer Achmea. De awards voor de beste customer media initiatieven in Nederland worden op 26 november uitgereikt.

Studio Room is de ontwerpstudio voor (publieks)tijdschriften, verpakkingen en lifestyle-concepten en werkt onder andere voor uitgeverij Mood for Magazines (LINDA.), Sanoma Uitgevers, Uitgeverij Terra Lannoo, Etos en Albert Heijn, Rijksmuseum, ANWB Kampioen, Plan Nederland, Rabobank, Het Financieele Dagblad en Centraal Beheer,

Voor meer informatie www.studioroom.nl.





Ingezonden persbericht