Jo Bollen start als Director Healthcare bij Magma IT Solutions


GELEEN, 20081208 -- Met ingang van 1 december 2008 is Jo Bollen gestart als director Healthcare bij Magma IT Solutions. Magma IT Solutions is blij met de komst van Bollen en de jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk die hij meebrengt. Hierdoor zal Magma IT Solutions zich verder kunnen profileren in de healthcare branche.

Jo Bollen is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van ICT en sinds 15 jaar is hij actief op het gebied van ICT in de zorg. Hij startte in de zorg in 1993 als lid van de Raad van Bestuur van de DIV Coöperatie, waarbij 11 ziekenhuizen in Zuidwest Nederland waren aangesloten. Hij werkte bijna vier jaar als Director Healthcare voor SAP Nederland. Voordat hij de stap naar SAP Partner Magma IT Solutions maakte, was hij werkzaam als commercieel directeur bij SAP Partner PHOBOS. Vanwege zijn overtuiging dat procesoriëntatie rond de patiënt de enige manier is om de zorg efficiënter en effectiever te laten verlopen heeft hij de SAP-oplossing de afgelopen jaren een sterke positie weten te geven.

Over Magma IT Solutions
Als SAP consultancyorganisatie heeft Magma IT Solutions een unieke focus en specialisatie. Sinds de oprichting in 1997 heeft Magma zich gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van SAP ERP oplossingen bij grote en middelgrote ondernemingen. Magma is met ruim 200 medewerkers een serieuze speler op de (inter)nationale SAP markt. Ieder jaar is een gezonde omzet-, personeels- en winstgroei gerealiseerd en deze lijn zet zich onverkort door. Magma heeft kantoren in Geleen, Den Bosch, Capelle aan den IJssel en Apeldoorn.

Focusgebieden:
SAP ERP Financials, SAP Logistics, SAP HCM, SAP Business Intelligence, SAP Techniek en SAP Beheer. Daarnaast zijn er duidelijke keuzes gemaakt in voor de branches: Onderwijs en Healthcare. www.magma-it.nl