Gemeente Tilburg

Nummer 08681GO

Datum 12 november 2008

Verbreding Burgemeester Bechtweg (noordoosttangent) Inloopavond voorlopig ontwerp maandag 8 december vanaf 19.00 uur De verbreding van de Burgemeester Bechtweg, ook wel "Noordoosttangent" genoemd, is opgenomen in het Tilburgse Verkeers- en Vervoersplan. Reden voor de verbreding van twee naar vier rijstroken is dat de Burg. Bechtweg in de toekomst het verkeer niet meer aan kan. Om de doorstroming in 2020 te waarborgen is het volledig uitvoeren van de Burgemeester Bechtweg met 2 x 2 rijstroken (dubbelbaans) noodzakelijk. Bezoekadres Stadhuisplein 130 Het college heeft dan ook besloten om de procedures om tot uitvoering te komen te starten. Postadres Postbus 90157 Inloopavond voorlopig ontwerp van de weg 5000 LL Tilburg Er is een voorlopig ontwerp van de verbrede Burgemeester Bechtweg opgesteld. Om een ieder in de gelegenheid te stellen om kennis te nemen van dit voorlopig ontwerp, wordt er Doorkiesnummer een inloopavond georganiseerd op maandag 8 december vanaf 19 uur tot 21 uur in 013 542 87 92 partycentrum De Druiventros aan de Bosscheweg 11. U kunt gewoon binnenlopen op een Faxnummer tijdstip dat u schikt en de tekeningen bekijken. Ook kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige deskundigen. Tijdens deze avond kunt u uw inspraakreactie over het voorlopig ontwerp kenbaar maken via een reactieformulier.

Eigenaren van gronden die mogelijk moeten worden aangekocht om de verbreding mogelijk te maken, worden individueel benaderd voor 8 december aanstaande.

Reacties op voorlopig ontwerp van de weg Vanaf 9 december tot en met 29 december wordt de tekening met het voorlopig ontwerp van de weg opgehangen in stadswinkel Noord en het servicepunt Berkel-Enschot.