Ingezonden persbericht


Amersfoort: 26 november 2008

DEELNEMERSVELD REAAL TENNIS MASTERS BEKEND

Nationale tennistoppers strijden in Rotterdam om de titel 'Tennis Master 2008'

Vandaag heeft de acceptatie van het deelnemersveld van de REAAL Tennis Masters plaatsgevonden. Naast Jesse Huta Galung en Arantxa Rus doen ook o.a. Matwé Middelkoop, Thiemo de Bakker en Chayenne Ewijk mee aan het nationale toptennisevenement. Het toernooi vindt plaats van maandag 8 tot en met zondag 14 december in het Topsportcentrum Rotterdam. De loting is op vrijdagmiddag 5 december.

Het deelnemersveld ziet er als volgt uit:

Heren

Dames

2

Jesse Huta Galung


1

Arantxa Rus

3

Matwé Middelkoop

3

Chayenne Ewijk

4

Thiemo de Bakker

4

Marlot Meddens

6

Michel Koning

5

Nicole Thyssen

7

Boy Westerhof

6

Olga Kalyuzhnaya

8

Paul Logtens

8

Pauline Wong

10

Marcus Hilpert

10

Leonie Mekel

11

Boy Wijnmalen

12

Suzanne van Hartingsveldt

12

Jasper Smit

15

Kiki Bertens

13

Bart de Gier

16

Stephanie Gomperts

15

Nick van der Meer

18

Danielle Harmsen

18

Peter Lucassen

21

Quirine Lemoine

19

Eric Kuijlen

22

Bo Verhulsdonk

KNLTB ranglijst per 26 november

Meer informatie over de deelnemers vindt u op knltb.nl.

Wildcard

Aan het deelnemersveld worden zowel bij de dames als bij de heren nog drie spelers toegevoegd. Deze spelers ontvangen van de organisatie een wildcard. Volgende week wordt bekendgemaakt welke spelers deze wildcard ontvangen.

Wedstrijdprogramma

De REAAL Tennis Masters worden dit jaar opnieuw volgens een knock-outsysteem met zestien spelers/speelsters gespeeld. Op maandag 8 december staan vanaf 16.00 uur vier wedstrijden op het programma, waarvan de derde partij niet voor 19.00 uur begint. Dinsdag tot en met vrijdag beginnen de wedstrijden om 14.00 uur. Er worden deze dagen vijf partijen gespeeld, waarvan de vierde partij niet voor 19.00 uur aanvangt. De halve finales worden gespeeld op zaterdag 13 december vanaf 11.00 uur. De damesfinale begint zondag 14 december om 13.30 uur en aansluitend, maar niet voor 15.00 uur, wordt de herenfinale gespeeld.

Kaartverkoop

Kaarten voor de REAAL Tennis Masters in Rotterdam zijn tijdens het evenement vanaf één uur voor aanvang van de wedstrijden te koop aan de kassa in het Topsportcentrum Rotterdam.