Ingezonden persbericht


PRESSRELEASE

Amsterdam, 8 december 2008

Eerste Hulppieten opleiding daverend succes

87 Hulp Pietjes hebben afgelopen woensdag onder toeziend oog van Sinterklaas, drie acrobaat Pieten en vele ouders en familieleden hun examen tot Hulppiet afgelegd. Ondanks dat de Hulppietjes nog maar tussen de 4 en 8 jaar waren, werd er hard gewerkt; cadeautjes werden meegenomen door schoorstenen en al balancerend door dakgoten op de juiste bestemming afgeleverd. Met een pak onder de arm liepen de kinderen tegen gladde daken omhoog, om vervolgens op de nok van een dak over te springen op schuurtjes en het volgende huis.

Kortom, aan verbeeldingskracht was geen gebrek. GymXL en jongerensportmarketingbureau JuniorSenior wisten met een vernieuwend sportconcept activiteiten aan jonge kinderen aan te bieden die zo dicht bij de belevingswereld van deze jonge kinderen lag, dat de Hulppieten niet eens in de gaten hadden dat er gesport werd. Integendeel, de deelnemertjes voelden zich echte Hulppieten!

Alle Pieten werden voorafgaand aan het examen door Huis & Hypotheek Amersfoort-Noord en Makelaarskantoor Reinerie Garantiemakelaars voorzien van de juiste Pietenkleding. Na de diploma-uitreiking kregen alle Hulppieten ook nog eens door Winkelcentrum Emiclaer een cadeautje aangeboden. De turnbond KNGU heeft dit unieke project op de voet gevolgd en gaat met GymXL en JuniorSenior aan de slag om deze vernieuwende vorm van bewegingslessen verder te integreren in hun lesaanbod. En de kinderen? Die zijn allemaal geslaagd en hebben een fraai Hulppieten diploma ontvangen. Hun vervolgopleiding kunnen ze bij GymXL doen dankzij deze sportieve eerste kennismaking.

De Hulppieten opleiding is mede met Sinterklaas een initiatief van Junior Sports Marketing, een sportief onderdeel van jongerencommunicatiebureau JuniorSenior uit Amsterdam.

Einde persbericht

De Hulppieten opleiding is een initiatief van Junior Sports Marketing, een sportief onderdeel van jongerencommunicatiebureau JuniorSenior uit Amsterdam. Voor meer informatie belt u met Rik van Vliet via 020 5353453.

Voor meer informatie of beeldmateriaal:
JuniorSeniorPressDpt
MartineKeukenkamp
Tel: 020 - 53 53 453 (algemeen)
E-mail: martine@jr-sr.com