Gemeente Bergen


Persbericht

Datum 8 december 2008
Plaats Nieuw Bergen

"De Vorsthof" in Aijen
Genomineerd voor "Logeerbedrijf van het jaar"

De vereniging van kampeerboeren Nederland (VeKaBo) houdt voor de tweede keer de verkiezing "logeerbedrijf van het jaar". Evenals vorig jaar konden gasten het door hen bezochte logeerbedrijf via de site www.vekabo.nl/verkiezing voordragen als VeKaBo logeerbedrijf van het jaar. Dit is in grote getale gebeurd. Uit de voordrachten heeft een onafhankelijke jury één logeerbedrijf per regio gekozen. Het ging daarbij niet alleen om de stemmen van de gasten, maar ook om de algemene uitstraling van het logeerbedrijf en haar eigenaars.

Voor de regio Limburg is "De Vorsthof" gekozen. Dit bijzondere logeerbedrijf is gelegen in Aijen in de gemeente Bergen. Al enkele generaties lang is de Vorsthof in het bezit van de familie Joosten. Naast het landbouwbedrijf en boomkwekerij, die overigens nog steeds in gebruik zijn, is de familie in 2004 begonnen met de bouw van drie luxe, ruime en comfortabel ingerichte appartementen in een voormalige koestal. De appartementen zijn afgestemd op mensen die rust en ruimte zoeken en ook aan minder valide gasten is gedacht.

Het gemeentebestuur van Bergen is trots om opnieuw een goed beoordeelde recreatief ondernemer binnen de gemeentegrenzen te hebben. Naast de beste Bed & Breakfast van Nederland La Belle Meuse in Well en Eurotopcamping Vakantiepark Leukermeer, is ook De Vorsthof een recreatief ondernemer die het toerisme in de gemeente Bergen zeer wel bevordert.

Woensdag 14 januari 2009 zal tijdens de vakantiebeurs in Utrecht de winnaar bekend worden gemaakt.


1

Gemeente Bergen