( BW)(VA-MEADWESTVACO) MWV benoemt Dhr. Thomas Jonas als President van de divisie Personal & Beauty Care van het bedrijf
Business Editors

RICHMOND, Virginia--(BUSINESS WIRE)--Dec 08, 2008--

MeadWestvaco Corp. (NYSE:MWV) heeft vandaag bekendgemaakt dat Dhr. Thomas Jonas op 1 december 2008 bij MWV in dienst is getreden om de divisie Personal & Beauty Care van het bedrijf te leiden. In deze functie gaat Dhr. Jonas zich richten op de ontwikkeling van een strategisch groeibeleid voor de divisie MWV Personal & Beauty Care door middel van de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe producten, uitbreiding naar nieuwe en binnen bestaande markten, en efficiënt beheer van de wereldwijde productiefaciliteiten van het bedrijf.

Dhr. Jonas diende tot voor kort als algemeen directeur van Alcan Beauty Solutions en was lid van het dagelijks bestuur van Alcan Fragrance & Cosmetic. Voordat hij bij Alcan in dienst trad, vervulde hij belangrijke advies- en managementfuncties bij A.T. Kearney and Olivier Hong Kong (dochteronderneming van de LVMH-groep), en diende hij als officier in de gezamenlijke planningsstaf van de Franse strijdkrachten.

"De wereldwijde divisie Personal & Beauty Care van MWV verleent diensten aan de meest gerenommeerde en gewaardeerde merken in de branche. Dit succes hebben we te danken aan de unieke en innovatieve oplossingen die we aan onze klanten leveren, en die hen helpen een leidende positie te behouden binnen de detailhandelwereld," aldus Mark Cross, Senior Vice President van MWV Packaging. "De rijke internationale ervaring van Thomas, en zijn aantoonbare successen op het gebied van strategische groei-inspanningen, zullen de focus van het bedrijf op het veroveren van marktaandeel en het benutten van de internationale mogelijkheden van MWV tot het versneld op de markt brengen van gevarieerde oplossingen en diensten versterken."

De primaire en secundaire verpakkingsoplossingen van MWV Personal & Beauty Care behoren tot de meest gerenommeerde en gewaardeerde verpakkingsoplossingen op de markt voor cosmetica, parfums, luxe artikelen en persoonlijke verzorging van vandaag.

Over MWV

MeadWestvaco Corporation (NYSE: MWV) biedt verpakkingsoplossingen voor een groot aantal van de meest gerespecteerde merken ter wereld op het gebied van gezondheid, persoonlijke verzorging, schoonheidsartikelen, voeding en drank, media en amusement, en huis en tuin. Tot de divisies van het bedrijf behoren Consumer & Office Products, Specialty Chemicals, en de Community Development and Land Management Group, verantwoordelijk voor het beheer van het land dat het bedrijf in bezit heeft ter ondersteuning van haar activiteiten, en voor het bieden van mogelijkheden tot milieubehoud, recreatie en ontwikkeling. MWV heeft wereldwijd 23.000 medewerkers in dienst, is actief in 30 landen en levert haar diensten aan klanten in meer dan 100 landen. MWV beheert al haar bosgebieden volgens internationaal erkende standaards voor bosbeheer en wordt al vijf jaar onafgebroken vermeld op de Dow Jones Sustainability World Index. Voor meer informatie kunt u terecht op www.mwv.com.





CONTACT:



MeadWestvaco Corporation
Contactpersoon voor de media
Alison von Puschendorf, +1 804-327-7284
mediainquiries@mwv.com
of
Contactpersoon voor beleggers
Jason Thompson, +1 804-201-2556