Freija, held van het jaar!

09/12/2008 16:05

WALIBI BELGIUM

Waver, 9 december 2008 - Freija Vynckier, 10 jaar, uit Lede (Denderleeuw) is verkozen tot de held van het jaar 2008 in het pretpark Walibi. Met meer dan 9.000 stemmen, won Freija deze wedstrijd met grote voorsprong. Ze krijgt nu haar eigen standbeeld in Walibi. Bovendien krijgt ze een seizoen pass 2009 waardoor ze kans krijgt haar standbeeld iedere week te komen bewonderen gedurende één jaar samen met 4 van haar vrienden.

De wedstrijd van de held

Alles begon in april 2008. Iedere maand van het seizoen 2008 werd een held van de maand verkozen. Freija heeft deelgenomen in oktober. Ze werd gefotografeerd op de heldensokkel. Ze heeft daarna haar eigen heldenpagina gecreëerd op www.heldvanhetjaar.be. Ze is erin geslaagd de meeste stemmen te verzamelen in oktober. Dankzij deze titel van de maand van oktober heeft ze al de gelegenheid gekregen om een dag samen met 100 vrienden in Walibi door te brengen.

Zoals de vijf andere helden van de maand, was Freija in competitie voor de titel « held van het jaar 2008 ». Deze wedstrijd begon op 8 november. De kandidaten hadden een maand om een maximum aan stemmen te verzamelen op hun persoonlijk pagina op de website.

Freija ontwaakte op 7 jarige leeftijd uit een coma van 6 maanden na een zwaar verkeersongeval. Dankzij de zorg en de steun van haar familie, kan Freija nu terug naar school waar ze in het vierde leerjaar zit. Ze heeft deze wedstrijd gewonnen dankzij de hulp van haar 4 broers en zussen.

Onthulling van het standbeeld van Freija op 5 april 2009

Het standbeeld van Freija zal een plaats krijgen in de buurt van dat van Casper, held van het jaar 2007, gelegen centraal in het park. Op zondag 5 april 2009, de eerste dag van het seizoen 2009 in Walibi, zal het standbeeld officieel onthuld worden.

Walibi Belgium

Met meer dan 50 attracties is Walibi het grootste pretpark van België. Het Waverse pretpark heeft attracties voor alle leeftijden en biedt aan de hele familie een dag vol (ont)spanning en plezier.

Walibi Belgium maakt deel uit van de Groep Compagnie des Alpes.

De Groep Compagnie des Alpes is leider op de Belgische pretparkenmarkt dankzij de parken Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde Park.

Meer informatie op www.compagniedesalpes.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel