Gemeente Aalten


Wij willen met u als ondernemer de uitdaging aan.!

om het centrum van de kern Aalten aantrekkelijk te maken en ervoor te zorgen dat dit een heerlijke plek is om te vertoeven!

VOORAANKONDIGING

Wij willen met u, als ondernemer, graag de uitdaging aan om dit te verwezenlijken.

Wij nodigen u hiervoor van harte uit op 10 december om 19.30 uur bij Partycentrum 't Noorden.

Op deze avond vertellen ondernemers hoe zij meehelpen de vitaliteit in het centrum terug te krijgen en wat zij daarvoor gaan doen. Graag willen wij ook van ù weten hoe u denkt een bijdrage aan de verbetering van de vitaliteit van het centrum te kunnen leveren. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan de uitkomsten van de schouw die onlangs in het centrum van Aalten heeft plaatsgevonden.

Aan deze avond nemen ook o.a. de ondernemersvereniging De FAM, de politie, het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel en de Kamer van Koophandel deel.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft de heer Rick Warnar, adviseur bij Denion, gevraagd om ons bij dit proces te begeleiden, zodat wij ook zelf volop de gelegenheid hebben om op deze avond volop mee te discussiëren.

Wilt u als ondernemer meepraten en mede richting geven aan de verbetering van de vitaliteit van het centrum, dan verwachten wij u in Partycentrum 't Noorden. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, maar u wel wenst om op de hoogte van de processen te worden gehouden, stuur dan een bericht naar de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente. U kunt haar bellen op telefoonnummer 0543-493.137 of mailen naar i.saris@aalten.nl.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers. Voor bewoners in het centrum willen we binnenkort een soortgelijke bijeenkomst houden. U zult daar op korte termijn over worden geïnformeerd.