Gemeente Dongen


Oproep jonge veteranen Dongen en omgeving

In Dongen vindt op woensdag 10 december een inloopavond plaats voor jonge veteranen die hebben gediend bij vredesmissies vanaf Libanon tot heden, zoals Afghanistan. De bijeenkomst is in Gasterij Den Hamse Bok aan de Hoge Ham 45 in Dongen en begint om 20.00 uur. Doel van de avond is het onderling contact maken en het je verhaal kwijt kunnen. Maar ook wil het organiserend comité enkele persoonlijke gegevens vastleggen en peilen of men vaker bij elkaar wil komen. Alle jonge veteranen uit Dongen en omgeving zijn van harte welkom.

Het idee voor een inloopavond is geboren tijdens de eerste Dongense Veteranendag op 27 juni 2008. De gemeente Dongen organiseerde deze dag in samenwerking met de Vereniging Indië Militairen en Arthur van de Weele namens de jonge veteranen. Tijdens deze dag kwam jong en oud met elkaar in contact en werden de eerste plannen voor een bijeenkomst gesmeed. Ter ondersteuning zal de gemeente de bekende jonge veteranen een uitnodiging sturen.

Meer informatie kunt u inwinnen bij Ton Kolsteren, e-mail: ton.kolsteren@gmail.com of Karel Foppen, e-mail: kali1@home.nl (bijvoorbeeld om door te geven dat u wel belangstelling heeft, maar verhinderd bent op 10 december).