Gemeente Beuningen


Opening Gezondheidsinformatie Punt in bibliotheek Woensdag 10 december, even na half vijf `s middags, opent wethouder Cees van Ingen officieel het Gezondheidsinformatie Punt (GIP).

Een GIP, de afkorting voor Gezondheidsinformatie Punt, is een centrale plek in de bibliotheek waar informatie over ziekten en gezondheid bij elkaar staan. Behalve boeken en tijdschriften over deze onderwerpen staat in die hoek een speciale computer met geselecteerde sites over ziekten en gezondheid. Ook vindt u een rek met actuele folders van hulpverleningsorganisaties, belangenverenigingen en patiëntenorganisaties en therapeuten. En verder informatie over activiteiten, cursussen en workshops!

Deze collectie wordt bijgehouden, geactualiseerd en toegespitst op de vraag van bezoekers van de bibliotheek. Bibliotheek Beuningen werkt regelmatig actief samen met organisaties en therapeuten in en om Beuningen om een informatieve bijeenkomst organiseren.

Maar eerst de officiële opening. U bent hierbij van harte uitgenodigd om een `gezond' glaasje te komen drinken op het welslagen van dit informatiepunt.