Gemeente Zoetermeer

Inspraakbijeenkomst over visie Buytenpark

De gemeente houdt op woensdag 10 december een inspraakbijeenkomst over de toekomst van het Buytenpark. Belangstellenden kunnen daar kennis nemen van de visie van de gemeente op het park en hun mening geven.

Belangstellenden kunnen op woensdag 10 december tussen 18.00 en 19.30 uur terecht in het buurtcentrum Buytenrode aan de César Franckrode 60. Medewerkers van de gemeente geven daar tekst en uitleg. De bijeenkomst heeft het karakter van een inloopmarkt: bezoekers kunnen komen op het tijdstip dat hen het beste uitkomt.

Het college van burgemeester en wethouders heeft een strategische visie op het Buytenpark ontwikkeld. Het park heeft verschillende aantrekkelijke voorzieningen die onderling echter onvoldoende samenhang hebben. Nieuwe ontwikkelingen in en rondom het park maken het noodzakelijk dat de gemeente voorwaarden opstelt om die samenhang te verkrijgen en daarmee de kwaliteit van het park te verbeteren. In de visie staat hoe dit doel kan worden bereikt.

De gemeenteraad heeft de conceptvisie vrij gegeven voor inspraak. De inspraakperiode loopt van vrijdag 28 november tot en met vrijdag 9 januari 2009. De visie is te lezen op de website van de gemeente: www.zoetermeer.nl. Ook ligt de visie ter inzage bij de wijkpost Buytenwegh en bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan het Stadhuisplein. Belangstellenden kunnen hun schriftelijke inspraakreactie sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. Reageren via de mail kan ook: wijkpostbuytenwegh-deleyens@zoetermeer.nl