Arbouw


Gold Award voor www.arbouw.nl

De vierde editie van de CMS-Awards te Brussel, is voor Arbouw zeer succesvol verlopen.
De website van Arbouw (www.arbouw.nl), genomineerd in de categorie Search Engine Optimalization (SEO), won de Gold Award.

CMS-Awards
Jaarlijks worden op de prestigieuze CMS-Awards de beste Europese websites bekroond die werken op basis van een Content Management Systeem. Een neutrale en professionele vakjury beoordeelt de beste websites in zes verschillende categorieën. De website van Arbouw won in de categorie Search Engine Optimalization.

Search Engine Optimalization (Zoekmachine Optimalisatie) is een onderdeel van Zoekmachine Marketing en omvat het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de webpagina relevante zoekwoorden. Hoe hoger de score, hoe meer bezoekers de website over het algemeen trekt. Arbouw probeert haar website zo veel mogelijk op deze wijze in te richten.

www.arbouw.nl
Arbouw, de organisatie voor gezond en veilig werken in de bouw, heeft veel aandacht voor haar website. Een website die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook overzichtelijk en uitgebreid (zo'n 3500 pagina's). De Arbouw website heeft een slimme lay-out en een duidelijke navigatie. De website bevat naast informatie over beroepen, risico's en maatregelen ook de mogelijkheid brochures, instrumenten en tools gratis te downloaden.
De website is gebouwd met het CMS Morello van Mediasurface | Alterian. Het Functioneel en het Grafisch Ontwerp zijn grotendeels door Arbouw zelf ontwikkeld. De technische implementatie werd gedaan door TamTam.

Jacco Hommema, Internetcoördinator: "Voor Arbouw is Search Engine Optimalization een perfecte manier om onze doelgroepen online in contact te brengen met onze content en onze (vaak gratis) producten. Search Engine Optimalization is goedkoop en biedt prachtige resultaten. Deze Award beloont onze inspanningen op dit gebied. Ook in de toekomst zullen we onze webpagina's blijven optimaliseren voor door onze doelgroep veelgebruikte zoekwoorden.

Bron: persbericht Arbouw
Datum: 5 december 2008