Politie Hollands Midden


Datum: 10 december 2008

Voorhout Fietser rijdt tegen autoportier Een 55 jarige fietser uit Voorhout is dinsdag 9 december om 17.00 uur tegen een autoportier gereden op de Schoutenlaan. Een meisje, inzittende van de auto, opende de deur op het moment dat de fietser voorbij reed. De fietser liep zwaar gekneusde ribben op en werd overgebracht naar het LUMC.

Katwijk Aanrijding tussen twee auto's Dinsdag 9 december even voor 12.00 uur vond op de kruising Zeewinde/Rolklaver een aanrijding plaats tussen twee auto's. Een 34 jarige automobiliste uit Katwijk reed over de Zeewinde en wilde linksaf slaan om de Rolklaver op te rijden. Een 56 jarige automobiliste, plaatsgenote, stond in de Rolklaver geparkeerd en trok op om weg te rijden. Zij zag de andere auto de bocht om komen en hield haar auto weer stil. De 34 jarige automobiliste zag de stilstaande auto over het hoofd en reed frontaal tegen deze auto. De 34 jarige zwangere automobiliste werd voor controle overgebracht naar het LUMC. De 56 jarige Katwijkse bleef ongedeerd.

Zevenhuizen Verkeersongeval Dinsdag 9 december vond om 17.45 uur een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. Een 16 jarige fietser uit Zevenhuizen reed evenals een 35 jarige automobiliste uit Capelle aan den Ijssel over de Wethouder Kreftlaan. De jongen sloeg linksaf om de Lente op te rijden. Op dat moment wilde de automobiliste net de fietser inhalen. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen de twee. De fietser werd met pijn in de onderrug overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

Gouda Autospiegel raakt vrouw, auto rijdt door Een 41 jarige vrouw uit Gouda is dinsdag 9 december rond 13.10 uur geraakt door de spiegel van een voorbijrijdende auto. De Goudse had net haar auto geparkeerd op de Reigerstraat en wilde daarna naar de achterkant van haar auto lopen. Op dat moment kwam er een gele Suzuki, type Vivio uit de richting van de Koningin Wilhelminaweg aangereden. De Goudse werd geraakt aan haar arm en haar heup en voelde direct pijn. De spiegel klapte in of is vermoedelijk stuk. De gele auto is echter doorgereden. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

--- einde bericht ---