Gemeente Aalburg


Brief van de burgemeester
Fons Naterop.jpg

Eind november heb ik samen met mijn vrouw de rondgang langs de zeven kernen van Aalburg afgesloten.

De middagen hebben wij ingevuld met bezoeken aan o.a. bedrijven, scholen, kerken, kunstenaars, verenigingen of instellingen die maatschappelijk iets betekenen in de kern en

's avonds met gesprekken met de inwoners. Ook hebben wij die dagen benut om nader kennis te maken met de dorpsraden van de kernen.

Mijn vrouw en ik hebben deze kennismakingsbezoeken niet alleen als zeer waardevol ervaren maar ook hartverwarmend. Het gaf ons een gevoel van welkom.

Wij hebben op een positieve manier een indruk gekregen van wat er leeft in de betreffende gemeenschap waarbij wij uiteraard bewust zijn van de keuzes die gemaakt moesten worden en dat wij nog lang niet "alles" weten van de dorpskern. Dat zal de komende maanden verder een inkleuring krijgen.

Ik wil u namens mijn vrouw hartelijk bedanken voor de tijd en moeite die u genomen heeft om ons het nodige te vertellen van wat u bezig houdt.

Nogmaals, wij hebben deze bijeenkomsten als zeer nuttig en waardevol ervaren en dat was ook de indruk van de begeleidende raadsleden.

Hartelijke groet,

A.M.T. (Fons) Naterop,

burgemeester van Aalburg