'Den Blijker Proof!' positief beproefd

10/12/2008 11:43

Maison van den Boer

Nieuw-Vennep, 10 december 2008 - Den Blijker Proof! is een feit! Onder deze naam zijn de Koninklijke Van den Boer Groep en De Engel Holding maandagavond officieel de samenwerking aangegaan op het gebied van party- en eventcatering. Een nieuw label dat staat voor echt en authentiek, sterk en stoer. Herman den Blijker is verantwoordelijk voor de samenstelling van de culinaire collectie en Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep, voor de foutloze uitvoering van evenementen.

In Amsterdam Convention Factory, de thuisbasis van Den Blijker Proof!, werd officieel het glas geheven op de lancering van het nieuwe merk. "Herman den Blijker wordt regelmatig gevraagd voor het cateren van grote partijen. Met de komst van Den Blijker Proof! kan aan deze vraag worden voldaan. We hebben reeds meerdere malen succesvol met elkaar samengewerkt. De combinatie Herman den Blijker en Oseven bleek een winning team. De vele positieve reacties tijdens het CHIO te Rotterdam afgelopen zomer bevestigen dat. Met Las Palmas op locatie hebben we onze gasten laten zien dat we overal een top product neer kunnen zetten. Ik verheug mij op de vele partijen die wij in de toekomst voor onze klanten mogen verzorgen!" aldus Erwin Verschoor, algemeen directeur Den Blijker Proof!

De naam

Alle ingrediënten en gerechten zijn Den Blijker Proof! Door Herman goedgekeurd omdat ze voldoen aan de hoge eisen die hij aan de producten stelt. Echt en authentiek. Den Blijker Proof! bewijst bovendien dat zij waarmaakt wat er wordt beloofd. Echte gerechten, met passie bereid, foutloos uitgevoerd, op hoog niveau gepresenteerd. Tot slot klinkt Proof op z'n Nederlands als Proef! En dat moet men zeker doen! Want deze culinaire collectie moet je geproefd hebben!

De kenmerken

De vennootschap is preferred supplier van Amsterdam Convention Factory en richt zich daarnaast op het zelfstandig verwerven van partycateringopdrachten in binnen- en buitenland. De culinaire collectie van Herman den Blijker is écht en met passie bereid. Het kenmerkt zich door moderne variaties op bekende Oud-Hollandse gerechten. Eigentijds gepresenteerd met overwegend Nederlandse seizoensingrediënten.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.denblijkerproof.com