GVB


GVB showt nieuwe bedrijfskleding

GVB showt nieuwe bedrijfskleding

10 december 2008

Amsterdam ziet er vanaf 14 december een beetje anders uit. Alle tram- en metrobestuurders, conducteurs, buschauffeurs en medewerkers van de informatiekantoren van GVB dragen vanaf half december nieuwe bedrijfskleding.
Afgelopen dinsdag showden dertien GVB-medewerkers op het Leidseplein de nieuwe kleding voor het toegestroomde publiek en de pers. Als volleerde mannequins en dressmen liepen de GVB'ers vol trots over de catwalk. Het publiek reageerde enthousiast.

Nieuwe kostuums met een uniforme en eigentijdse uitstraling. Een uitstraling die past bij het klantgerichte vervoerbedrijf zoals reizigers dat in Amsterdam verwachten. De huidige kostuums die door de GVB medewerkers worden gedragen zijn al weer zo'n 15 jaar oud. Nodig tijd voor vervanging en modernisering. De oude kleurencombinatie van blauw en bordeauxrood is vervangen door blauw en wit, de vaste huisstijlkeuren van GVB. Ook de stoffen zijn verbeterd, waardoor de kleding beter zit en er beter uit blijft zien. De vernieuwing van de bedrijfskleding past in de bredere ontwikkeling van GVB: bouwen aan het meest klantgerichte vervoerbedrijf waar de Amsterdamse reizigers recht op hebben.