Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Winkelboulevard schoon het nieuwe jaar in!

Winkelboulevard Zuid, de lange winkelstraat gevormd door de Groene Hilledijk en de Beijerlandselaan, wordt flink opgeknapt.

U heeft het waarschijnlijk wel gemerkt: stoepen worden schoongemaakt en de luifels worden op dit moment stevig geschrobd. Winkelboulevard Zuid gaat spik en span de kerst en nieuwjaars periode in. Wethouder Schrijer van Werk, Sociale Zaken en Grote Stedenbeleid en dagelijks bestuurder René Kronenberg van deelgemeente Feijenoord komen op inspectie langs!

Op woensdag 17 december tussen 17.00 en 18.00 uur wandelen zij vanaf de Boulevardwinkel Beijerlandselaan 34) naar de nieuwe Albert Heijn. Een mooi gelegenheid om persoonlijk kennis te maken en bij ondernemers te informeren naar hun ervaringen op de winkelboulevard Zuid. Vervolgens wordt een bezoek gebracht aan de tweede (!) vestiging van een Marokkaanse bruidsmodezaak. Een succesvol, mooi bedrijf dat zich uitbreidt op de Winkelboulevard. Om 18.00 gaan de wethouder en bestuurder naar Boekhandel Berk, Groene Hilledijk 151. Hier zal de laatste Winkelboulevard ondernemerslounge van het jaar zijn. Ondernemers gaan met elkaar plannen smeden voor de toekomst.

U bent van harte welkom om van 17.00 uur tot 18.00 uur mee te lopen.