Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 09.30 uur

Utrecht, 10-12-2008

Over de kop in greppel

WOUDENBERG- Op dinsdag raakte een auto van de weg. De bestuurder had gedronken. Omstreeks 23.10 uur reed een 20-jarige automobilist uit Woudenberg over de Laagerfseweg. Hij raakte hier van de weg, sloeg over de kop en kwam tot stilstand. De bestuurder raakte niet gewond maar bleek wel te hebben gedronken. Op het bureau blies hij 225 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden op gestolen scooter

AMERSFOORT- Op dinsdag werd een scooterrijder aangehouden. Omstreeks 20.20 uur zagen agenten een 18-jarige vrouw uit Hoogland over de Utrechtseweg rijden. Het viel de agenten op dat zij direct omdraaide bij het zien van de agenten. Zij werd gecontroleerd en wat bleek. De bromfiets waarop zij reed was diezelfde middag gestolen bij Ikea. Zij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Gestolen

LEUSDEN-In de nacht van maandag op dinsdag werd er ingebroken in negen autos in de wijk Klaverenblad/Wildenburg.

Uit de autos werd het navigatiesysteem gestolen. Dit waren zowel de inbouw als de losse exemplaren. In de omgeving werd een auto met buitenlands kenteken aangetroffen. Vermoedelijk is dit het vervoermiddel geweest van de daders. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, Eemland zuid.