Vergelijkingssite Beslist.nl voegt video reviews toe

10/12/2008 14:08

beslist.nl B.V.

Duiven, 10 december 2008 - Om de consument nog beter te helpen bij het maken van een keuze voor een specifiek product toont Beslist.nl vanaf vandaag ruim 18.000 vooraf geselecteerde video reviews.

Waarom video reviews?

Het assortiment van www.Beslist.nl groeit dagelijks. Dat komt door de introductie van nieuwe producten op de markt en de toename van het aantal aangesloten webwinkels. Bij dit grote aanbod is het voor de consument steeds moeilijker om tot een goede keuze te komen. Beslist.nl heeft reeds geruime tijd de beoordelingen van gebruikers (70.000) en experts (100.000) op de site staan om consumenten te adviseren. Vanaf vandaag zijn daar video reviews bijgekomen. Bart van Engeland, commercieel directeur bij Beslist.nl: 'Het nut van video reviews is met name praktische informatie over het gebruik te geven. Dit kan zijn het tonen van tests, productfunctionaliteiten of simpelweg de inhoud van de verpakking, zodat een consument direct weet wat gekocht wordt. Met het zien van een video kan de rol van een fysieke winkel deels worden overgenomen'.

De video reviews worden vooralsnog met name in de hoofdcategorieën Elektronica, Computers, Games en Software getoond. Totaal zijn er 18.429 video reviews (uit diverse bronnen) beschikbaar voor 4.129 producten. Enkele voorbeelden van populaire producten met video reviews zijn: Nintendo Wii, Sony Playstation 3 en Microsoft Xbox 360.





http://www.beslist.nl