Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 2 december 2008

Sloop oude muziekschool Heeswijk-Dinther
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten financiële middelen beschikbaar te stellen om in het komende voorjaar de oude muziekschool in Heeswijk-Dinther te slopen en een deel van het vrijkomende terrein, samen met de bestaande inrit van de brandweerkazerne, opnieuw in te richten.

Kunstgras korfbalvelden
In de begroting 2009 is een krediet opgenomen voor de realisatie van drie kunstgras korfbalvelden voor de Bernhezer korfbalverenigingen. Planning is de velden direct na afloop van het buitensportseizoen in mei/juni 2009 aan te leggen. Samen met de betrokken verenigingen is gestart met de voorbereidingen. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten hiervoor een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen.

Veiligheidsactiviteitenplan 2009
Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het Veiligheidsactiviteitenplan 2009. In dit plan wordt concreet beschreven aan welke onderwerpen uit het Integraal Veiligheidsbeleid in 2009 aandacht wordt besteed.

Evaluatie bestuurlijke integriteit
De gemeente Bernheze voert een actief integriteitsbeleid. Het integriteitsbeleid is vastgelegd in het Bestuursprogramma 2006-2010. Het college van burgemeester en wethouders besteedt regelmatig aandacht aan dit onderwerp en heeft de bestuurlijke aspecten van integriteit geëvalueerd. Deze evaluatie wordt ter informatie aangeboden aan de raadscommissie Bestuur en Strategie. Daarnaast heeft het college van burgemeester en wethouders het overzicht van nevenfuncties geactualiseerd. Dit overzicht is te vinden onder Organisatie.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket