NEPROM-leden benoemen Ton Hillen (Heijmans NV) tot bestuurslid

10/12/2008 16:00

Neprom

Persbericht

Voorburg, 10 december 2008

NEPROM-leden benoemen Ton Hillen (Heijmans NV) tot bestuurslid

Vanmiddag heeft de ledenvergadering van de NEPROM, de vereniging van Nederlandse projectontwikkelaars, ingestemd met het bestuurslidmaatschap van ing. A.G.J. (Ton) Hillen (Heijmans NV). Ton Hillen neemt binnen het bestuur de zetel in van ir. Martin van Hoogevest (Van Hoogevest Groep), die na ruim 5 jaar terugtreedt.

Ton Hillen is sinds 1 oktober 2008 concerndirecteur van Heijmans NV en verantwoordelijk voor Vastgoed en Woningbouw.

Na zijn studie Weg- en Waterbouw aan de HTS is hij zijn carrière bij Heijmans in 1992 begonnen als projectontwikkelaar. Na de functie van regiomanager en diverse directiefuncties te hebben vervuld, werd hij in 2006 voorzitter van de divisiedirectie van Heijmans Vastgoed B.V.

Ton Hillen is tevens bestuurslid van de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen en lid van de adviescommissie ADMS (Architectural Design Management Systems).

Het NEPROM-bestuur bestaat verder uit mr. P.G.A. (Peter) Noordanus, voorzitter (AM Vastgoed), mevrouw drs. A.M.E. (Anneke) de Vries MRE (ING Real Estate), drs. D.H. (Daan) van der Vorm MRE (Vorm Ontwikkeling B.V.), ir. R.F.C. (Rudy) Stroink (TCN Property Projects) en mr. W.C.T.F. (Friso) de Zeeuw (Bouwfonds).





http://www.neprom.nl

http://www.neprom.nl