Gemeente Haaksbergen


Foto van industrieterrein Stepelo wint eerste prijs fotowedstrijd 10-12-2008 Foto van industrieterrein Stepelo wint eerste prijs fotowedstrijd
De heer J. den Herder werd maandag 8 december verrast, toen hij van burgemeester Karel Loohuis hoorde dat hij de fotowedstrijd voor de GemeenteKompas 2009 gewonnen had. De prijswinnaar had een door hem gemaakte en vervolgens bewerkte foto van het vooraanzicht van industrieterrein Stepelo aangeleverd. Er werden ook een tweede en derde prijs uitgereikt en die gingen naar de heren A. van Os en F. de Lugt.

Dit najaar organiseerde de gemeente een fotowedstrijd om de GemeenteKompas 2009 op te luisteren met ingezonden foto's van inwoners. De winnende foto krijgt een prominente plek op de voorpagina van het GemeenteKompas. Burgemeester Karel Loohuis roemde de winnende foto om meerdere redenen. "De foto beantwoordt volledig aan de opdracht `beeld "Haaksbergen werkt!" uit', geeft op prachtig gestileerde wijze de jongste bedrijvigheid weer en is ook nog eens enorm herkenbaar omdat iedereen die Haaksbergen vanuit Hengelo binnenrijdt telkens dit beeld ziet. Reden voor een eerste prijs". Haaksbergenaar Den Herder, die voor de hobby fotografeert, was er blij mee.