Ingezonden persbericht

BlueDome Persbericht d.d. 10 december 2008

"BlueDome start kenniscentrum op voor IT omgevingen."

BlueDome, de IT service organisatie gespecialiseerd in 'hosting' omgevingen voor internet applicaties, is sinds kort een nieuwe business unit gestart, genaamd: BlueDome Knowledge Center, kortweg BKC.

BKC is het antwoord op de vraag van BlueDome's doelgroep naar adhoc kennis en expertise als aanvulling op (interne) IT projecten. De focus van BlueDome is het hosten en beheren van de gehele webomgeving, terwijl BKC zich meer en breder zal richten op (individuele) IT ondersteuning, remote of op locatie van de klant.

Vandaar dat de diensten van BKC worden aangeboden in drie groepen: ICT Consultancy, Application Management, Infrastructure Management en Service Desk diensten . De diensten worden uitgevoerd door Experts: ICT Consultants, Project Managers, Applicatie Engineers en Ontwikkelaars, Netwerk- en Systeembeheerders, Security Specialisten, etc. allen gespecialiseerd in verschillende omgevingen.

"Het voordeel van BKC is dat enerzijds BlueDome vanuit strategie nu eerder met de klant kan meedenken en anderzijds in de uitvoering direct kan meedraaien zonder onnodige inwerktijd. Via BKC moet onze jarenlange ervaring en verworven kennis in webomgevingen gewoonweg direct beschikbaar zijn, meer als een kenniscentrum dan een recruitment bedrijf. " aldus Marcel Ravenshorst, Commercieel Directeur.

Voor de realisatie en groei van BKC heeft BlueDome Paul Crawfurd als nieuwe manager aangesteld. Laatstgenoemde heeft onder meer het BlueDome Expert Network opgericht. Een besloten netwerk van IT professionals met minimaal 6 jaar werkervaring in beheer en ontwikkeling. Dit netwerk zal, naast de kennispartners, een van de pilaren zijn die de kwaliteit binnen BKC zal waarborgen.

www.bluedome.net. BlueDome Knowledge Center is de kennisafdeling van BlueDome IAS, de IT service organisatie gespecialiseerd in 'managed hosting' omgevingen en partner van onder meer VNU, D-reizen, Funda.nl, SBS6 en Consumentenbond.



Ingezonden persbericht