Ingezonden persbericht

Vacaturebank combinatiefuncties online

Oosterbeek, 10 december 2008 - Vandaag is de vacaturebank op www.combinatiefuncties.nl online gegaan. Deze landelijke vacaturebank combinatiefuncties laat vraag en aanbod voor combinatiefuncties bij elkaar komen. De site biedt werkgevers en werkzoekenden de unieke mogelijkheid om met elkaar in contact te komen.

Kandidaat combinatiefunctionarissen kunnen na inloggen hun gegevens en CV aanmelden voor plaatsing op de vacaturebank en dit zelf beheren. Ook vacatures van werkgevers, die op zoek zijn naar een combinatiefunctionaris, zijn te vinden op de vacaturebank.

Bij de start van de vacaturebank kunnen werkgevers al een keuze maken uit een twintigtal kandidaten die staan te springen om te beginnen als combinatiefunctionaris. Zowel kandidaten voor de sportsector als de cultuursector zijn nu ingeschreven. Ruim 100 kandidaten hebben aangegeven belangstelling te hebben voor de vacaturebank en zullen de komende weken toegevoegd worden aan het overzicht.

Het gebruik van de vacaturebank is gratis voor zowel werkzoekenden als werkgevers. De vacaturebank matcht vraag en aanbod niet automatisch. Kandidaten en werkgevers moeten regelmatig de vacaturebank bezoeken om op de hoogte te blijven van nieuwe CV's en/of vacatures. Ook kunnen zij zelf contact zoeken met desbetreffende werkgever of kandidaat via de vacaturebank.

Neem dus snel een kijkje op de vacaturebank van www.combinatiefuncties.nl. Daar kunnen kandidaat combinatiefunctionarissen en werkgevers een account aanmaken om hun gegevens en vacatures voor plaatsing in de vacaturebank aan te melden.