Ingezonden persbericht


Seminar Horatio Assurance Group - Kredietcrisis, recessie en de toekomst, de noodzaak tot Strategische Kostenbesparing.

Per 1 november 2008 heeft Horatio Assurance Group, High End Finance, een excellent adviesbureau op het gebied van Strategie ingelijfd. Aan het hoofd daarvan staat drs. Floor Touber, gastdocent marktstrategie te Oxford, lid van het Chartered Institute of Arbitrators London, met grote ervaring in de sector Energie, commerciële samenwerking, fusies en overnames.

Strategie en Finance zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wel is het moeilijk om het resultaat van de onderneming rechtstreeks te koppelen aan de strategie van de onderneming.

In de huidige kredietcrisis zijn de verstrengeling van Strategie en Finance meer dan ooit belangrijk. Ongekende mogelijkheden ontstaan.

Maar wat is uw strategie en waar komt de winst vandaan? Is daarover wel voldoende informatie beschikbaar? Is uw strategie afgestemd op de onzekere toekomst en is de toegevoegde waarde in overeenstemming met de kosten van uw organisatie?

Wilt u daarover meer vernemen, kom dan ter kennismaking naar het gratis seminar: 'Strategische Kostenbesparing', dat Horatio geeft om u bij te staan in de beslissingen die u moet nemen om de kredietcrisis en recessie de baas te blijven.

De lezing zal op 10 december worden gehouden in het WTC Amsterdam zaal 1 (Piccadilly Circus) van 16.00 - 17.30 uur. U bent welkom vanaf 15.30 uur. Aansluitend zal er een borrel plaatsvinden. U kunt zich aanmelden middels een reactie op deze E-mail.

Horatio Assurance Group is een jong bedrijf ( 2007 ) met een respectabel curriculum. De Horatio Assurance Group is een afsplitsing van het gerenommeerde accountantskantoor Horlings, Brouwer & Horlings. Ons zeer ervaren team van bedrijfseconomen, registeraccountants en gerechtelijk deskundigen beschikt over bijzondere expertise op het gebied van verscheidene High End Assurance activiteiten, zoals:
* aandelenwaardering

* bedrijfseconomisch onderzoek

* investeren

* financieren

* verslaglegging

* accountantscontrole

* litigation support (schadeberekening)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J.M. Horlings, jhorlings@assurance.nl (Marketing, Sales & Communications) of onze website bekijken www.assurance.nl.

Met vriendelijke groet,

E.H Horlings RA
Directeur Horatio Assurance Group B.V.
Strawinskylaan 659
1077 XX Amsterdam
Tel : 020-7147100
Website: www.assurance.nl

Kijk hier voor de PDF-versie van dit bericht.

This announcement is originally distributed by Hugin. The issuer is solely responsible for the content of this announcement.

For address modifications:
Tel.: +49 (0) 341-2 24 56-30 or medialists@huginonline.com