Ingezonden persbericht


Persbericht

Noordwijk aan Zee, 3 december 2008

WOENSDAGMIDDAG 10 DECEMBER: OFFICIELE INTOCHT KERSTMAN IN NOORDWIJK

Sinterklaas is nog niet vertokken of de Kerstman staat al te popelen om zijn intrede te doen. Ook dit jaar is er weer een officiële intocht van de Kerstman in Noordwijk. Op woensdagmiddag 10 december wordt bij Grand Hotel Huis ter Duin voor de derde keer de Kerstman ingehaald. Rond 18.00 uur maakt hij een spectaculair entree.

De aankomst van de Kerstman start om 15.30 uur met een kinderprogramma in samenwerking met De Toverkist in De Baak. Om 17.00 uur begint het hoofdprogramma bij Grand Hotel Huis ter Duin. Alle kinderen, ouders en kerstsfeer liefhebbers zijn hierbij welkom. De toegang voor beide onderdelen is geheel gratis. Rondom de aankomst is er een swingend entertainment programma georganiseerd. Dankzij diverse Noordwijkse ondernemers worden er tijdens het programma warme hapjes en drankjes geserveerd.

De intocht is het startschot van de 3e editie van Kerstdorp aan Zee. Het evenement is sterk gegroeid met tal van culinaire, culturele en sportieve activiteiten en is onder andere verrijkt met een wereldreKOOR kerstliederen zingen, een NK Sneeuwpoppen wedstrijd, een WinterKiteRace en een WinterMarkt. Meer informatie en een overzicht van alle evenementen is te vinden op www.kerstdorpaanzee.nl.


---



Ingezonden persbericht