Ingezonden persbericht


Aan de redactie

Poeldijk, 6 december 2008

Persbericht

Schilderkunst van Marlies Vonk
bij Chris van Waes Antique

Het is alweer bijna Kerstmis. Daarom heeft Chris van Waes Antique zijn showroom in warme kerstsfeer gebracht. Daarbij heeft hij kunstenares Marlies Vonk uitgenodigd om haar fraaie schilderkunst te exposeren.

Het is alweer de vierde keer dat Marlies Vonk exposeert bij Van Waes in Poeldijk. Zij is gefascineerd door mensen in beweging en alles wat hen beweegt. Haar kleurrijke olieverfschilderijen zijn uitgesproken figuratief en geworteld in de ambachtelijke traditie. Zij genoot een internationale opleiding en heeft de graad European Master of Arts and Culture. Marlies exposeert in binnen- en buitenland. Nadat zij reeksen van schetsen maakt, schildert zij haar modellen in de meest uiteenlopende gedaanten. Als balletdanser, Geisha of Commedia Dell'Arte figuur. Marlies gebruikt graag theatrale elementen in haar werk.

Naast de verkoopexpositie met Marlies Vonk heeft Chris van Waes zijn collectie op volle sterkte voor Kerst. Hij heeft alles voor de feestelijk gedekte tafel, kroonlampen, bijzondere meubelen en een steeds groter aanbod aan sieraden. Zo heeft Van Waes ringen met fraaie edelstenen, gouden armbanden, mooie oorhangers en een brede keus aan parelsnoeren. Alles tegen zeer redelijke prijzen.

De expositie van Marlies Vonk en de antiek collectie van Van Waes is te bewonderen woensdag 10 t/m zondag 14 december en woensdag 17 t/m zondag 21 december 2008. Openingstijden: 11.00 - 18.00 uur. Marlies Vonk is zelf aanwezig op zondag 14 en 21 december.

Chris van Waes Antique is gevestigd aan de Jan Barendselaan 66 te Poeldijk. Telefoon 0174 444 635. info@chrisvanwaes.nl; www.chrisvanwaes.nl



Ingezonden persbericht