Gemeente Noordenveld

The Other Businessman 2008

Nominatie verkiezing The Other Businessman 2008

Gepubliceerd op: 10 december 2008

Op 13 december 2008 vindt in het Amstelborgh Golfresort te Amsterdam de verkiezing plaats van The Other Businessman 2008. Hiervoor zijn drie finalisten genomineerd. Een van de drie genomineerden is de heer André Varma, directeur van MMP BV. Bij deze verkiezing worden multiculterele managers geëerd, die hun dubbele cultuur als kracht gebruiken voor hun succes.

MMP BV is sinds de zomer van 2007 gevestigd in Roden op bedrijventerrein Haarveld. Sindsdien is het aantal medewerkers gestaag gegroeid, inmiddels werken er bij MMP in Roden 34 mensen. Ook heeft het bedrijf een vestiging in Bangalore (India). De bedrijven zijn actief op het gebied van software ontwikkeling, ticketing en telesales.

Burgemeester Hans van der Laan vindt de nominatie al een felicitatie waard. Hij zegt hierover : "Als gemeente zijn wij er trots op dat de heer Varma één van de finalisten is in de landelijke verkiezing van The Other Businessman 2008. Sinds drie jaar wordt deze award uitgereikt en als een van de genomineerden krijgt de heer Varma, maar ook zijn zeer innovatieve bedrijf extra aandacht. Wij zijn als gemeente dan ook erg blij dat de heer Varma de stap heeft genomen om zijn bedrijf hier op ons nieuwe bedrijventerrein Haarveld te openen".