Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

10 december 2008

Crisis survival kerstpakket voor welgestelden: ¤ 15.000,-

House of Caviar lanceert thuismenu voor kredietslachtoffers: Kaviaar, Dom Pérignon en oestermeisje

DEN HAAG De economische crisis heeft ook de welgestelden niet ongemoeid gelaten. Om te voorkomen dat zij treurige feestdagen moeten doormaken, heeft House of Caviar een overlevingspakket van delicatesses voor hun samengesteld met een waarde van ¤15.000,-.

Directeur Ashkan Mossafaian: ,,Ondanks de crisis is onze omzet van champagnes en kaviaar in onze shop in shops in De Bijenkorf in Rotterdam en Den Haag dit jaar met 60 procent gestegen. Mensen kopen massaal delicatessen om thuis ook luxueus te kunnen eten en drinken."

Het feestpakket bestaat uit:

Biologische ganzenlever uit Hongarije

500 gram truffel uit Italië

Twee blikjes wilde Iraanse Beluga kaviaar van 250 gram

Twee blikjes wilde Iraanse Asetra Impérial kaviaar van 250 gram

Een zilveren kaviaarschaal

4 ivoren lepels

4 stukken Japanse Wagyu ribeye

2 porties exclusieve Schotse Balik zalm

Handgesneden Jamon Ibérico Cinco Jotas uit Spanje

Exclusieve Franse kazen

Amedei chocolade uit Toscane

Merus red king crab uit Alaska

Twee dozijn oesters met oestermeisje

Bij het menu worden drie unieke flessen van de grootmeester van de champagne, Dom Pérignon, in een collectors box geleverd: een oenothèque uit 1990, een rosé uit 1995 en een Brut 2000.

Als Grande Finale zijn er twee flessen van de duurste dessertwijn ter wereld bijgevoegd van het beroemde wijnhuis Château d'Yquem in Bordeaux.

Ashkan Mossafaian: ,,Voor de welgestelden die hun aandelen in rook hebben zien opgaan, is deze maaltijd een ideale oplossing. Met deze producten kan een prachtige driegangenmaaltijd worden samengesteld, die in een restaurant het dubbele zou kosten. Bij de oesters wordt een oestermeisje geleverd dat voor een extra feestelijke sfeer zorgt."

Het survival feestpakket wordt thuis bezorgd. Voor wie geen keuken heeft of niet gewend is te koken, is er tegen een meerprijs een professionele chef via House of Caviar in te huren.

House of Caviar & Fine food is specialist en importeur van wilde en gekweekte kaviaar en heeft shop in shops in de Bijenkorf van Den Haag en Rotterdam waar andere gastronomische juwelen en champagne worden verkocht. Ook levert het exclusieve delicatessen aan de tophoreca in Nederland.

----------

Noot voor de redactie,