Greencall komt met energielabel voor mobiele telefonie.

10/12/2008 09:00

Greencall B.V.

ROTTERDAM - Het nieuwe Nederlandse telecombedrijf Greencall dat in januari 2009 met het aanbieden van duurzaam mobiel bellen begint. Maakt primeur haar retailers te voorzien van een energielabel. De wederverkopers die zich aansluiten of aangesloten hebben kunnen een controleur van Greencall verwachten.

De servicepoints krijgen een informatiepakket waar in staat over hoe en waar duurzaam mobiel bellen voor staat.

Via de website kan je als particulier of winkelier je vrijblijvend aanmelden om ook de diensten van greencall aan te bieden. Door de medewerking van de vele servicepoints kan Greencall toch een maatschappelijke bijdrage leveren," legt Mike Stevens van Greencall uit.

Het nieuwe telecombedrijf roept alle bedrijven op die zich bezighouden met duurzaamheid oftewel MVO's zich aan te sluiten en zo een groter bijdrage te leveren aan alle gebruikers van Greencall.

Greencall biedt tevens voor particulieren die zich aanmelden een kyoto met daar in vele manieren hoe om te gaan met duurzaamheid levensonderhoud, namens diverse ondersteunende internationale organisaties.

Een ieder die achter de doelstellingen van Greencall staat kan zich aansluiten als Ambassadeur van Greencall.," aldus Stevens uit.

Stevens: ,,Ik zou het geweldig vinden als we over aantal jaar mogen zeggen dat hebben we mooi met zijn alle gedaan."

Meer informatie: www.greencall.nu





http://www.greencall.nu

http://www.greencall.nu