Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Interhome breidt uit naar India
Interhome zet haar internationale opmars voort

Rijswijk, 10 december 2008 - Interhome, de Zwitserse specialist in vakantiewoningen en appartementen, zet haar uitbreidingsstrategie verder en verwelkomt India als derde niet-Europese bronmarkt. Deze stap is het resultaat van een strategische samenwerking met het Switzerland Travel Centre (STC), de 'officiële vakantiemakelaar' van Switzerland Tourism, die in Delhi een gloednieuw verkooppunt opende en die de commercialisering van Interhome in India op zich zal nemen. De contracten met STC werden vorige week getekend en per 1 januari 2009 zal het van kracht gaan.

Het samenwerkingsverband tussen Interhome en het Switzerland Travel Centre richt zich op de gehele portfolio van Interhome: 46.000 vakantiewoningen in meer dan 20 landen wereldwijd. Met deze uitbreiding naar het oosten verstevigt Interhome haar positie op de internationale markt. Eerder dit jaar heeft Interhome al een verkooppunt geopend in de Verenigde Arabische Emiraten. Bovendien is ze een samenwerkingsverband aangegaan met ResortQuest in de Verenigde Staten, Amerikaans marktleider op het gebied van vakantiewoningenverhuur.

Simon Lehmann, CEO van Interhome Group, geeft aan zeer verheugd te zijn over de samenwerking met STC: 'India is een erg interessante markt; ze heeft een van 's werelds snelst groeiende economieën. De oprichting van een nieuw kantoor daar sluit perfect aan bij onze marktstrategie; het uitbreiden van ons internationale huizenportefeuille, meer diversiteit en juist in díe markten met grote potentie van uitgaand toerisme. Dit is een nieuwe mijlpaal op onze weg naar Europees marktleider in vakantiewoningen.' Ook CEO van Switzerland Travel Centre, Klaus Oergeli, is enthousiast: 'We werken nu al acht jaar met Indiase touroperators, en we zien zeer veel mogelijkheden in deze markt.'

Over Interhome
De Interhome Groep, gevestigd in Zwitserland, is als bemiddelaar in exclusieve vakantiewoningen en appartementen in meer dan twintig landen wereldwijd met 46.000 accommodaties marktleider. Interhome verhuurt uitsluitend vakantiewoningen van privé eigenaren. Dankzij deze exclusiviteit is Interhome altijd op de hoogte van de beschikbaarheid van elk huis, chalet of appartement. Een wereldwijd reserveringsnetwerk, persoonlijk afgestemde brochures in 8 talen, een innovatieve website en de modernste marketingtechnieken stellen Interhome in staat de vakantieganger optimaal te bedienen.

Voor meer informatie ga naar www.interhome.nl

###

Noot voor de redactie (