Indenty en Windkracht bundelen hun krachten


Zo veel mogelijk websites paraat voor de zoekmachines

ENSCHEDE, 20081210 -- Een goede website behaalt zijn doelen als hij goed vindbaar is in de zoekmachines. Online dienstverleners Indenty en Windkracht zijn het hier over eens. Om goede websites beter vindbaar te maken in de zoekmachines bundelen zij hun krachten. Samen zijn ze op zoek naar partners die websites paraat willen maken voor de zoekmachines.

Windkracht en Indenty slaan handen ineen
Windkracht, Nederlands marktleider in gestandaardiseerde websites, levert online software aan 60 grafisch professionals die daarmee Standaardsite kunnen maken. Standaardsite is een website met maatwerk vormgeving die is opgebouwd uit standaardmodules. Windkracht hecht veel waarde aan de zoekmachine vriendelijkheid van deze websites. Iedere Standaardsite wordt ontwikkeld, zodat ze voldoet aan de nieuwste eisen van de zoekmachines. Om haar klanten nog beter van dienst te zijn, is Windkracht de samenwerking aangegaan met Indenty, aldus directeur Maikel Bauer.

Indenty, zoekmachine optimalisatie specialist, beschikt over reeds tien jaar ervaring. Ze levert haar dienstverlening uitsluitend aan partners en heeft daarmee tot nu toe meer dan 3.500 websites geoptimaliseerd. Indenty is trots op de samenwerking met zo'n gerenommeerd bedrijf als Windkracht, zegt directeur Peter Schinkel. Met haar nieuwste systeem SEO Advisor draagt ze bij aan de zoekmachine vriendelijkheid van iedere Standaardsite. Het online systeem analyseert webpagina's op zoekmachine vriendelijkheid, rapporteert haar bevindingen en geeft concrete adviezen.

Zoekmachine optimalisatie partners
Windkracht en Indenty zijn op zoek naar partners die hun gezamenlijke diensten aan hun klanten aan willen bieden. Bedrijven die affiniteit hebben met internet en marketing kunnen partner worden. Deze partners worden verantwoordelijk voor de daadwerkelijke optimalisatie per website. Bedrijven die geĂŻnteresseerd zijn kunnen contact op nemen met Indenty.